Ramadhan Raya 2021

Business Location

Seri Kembangan


HANYA 50 SLOT TERAKHIR PADA 11 MAY 2021 DIBUKA (bermula 7 may 10pm)

Kami telah berjaya penuhkan slot 6hb-11hb may 2021. Namun masih ada yang memohon slot terakhir untuk dapatkan daging batang pinang tempatan. Jadi kami buka 50 slot terakhir. 

***

Pembelian pada minggu terakhir hari raya amat menyusahkan dan suasana sangat sesak serta tidak selesa di Pasar Borong. Kami list-down semua produk UTAMA yang anda perlukan untuk hari raya anda. 

Laman ini khas untuk pembelian PRE-ORDER HARI RAYA AIDILFITRI. kami akan buka 50 delivery SEHARI minggu terakhir hari raya sahaja. selepas penuh, tarikh tersebut akan ditutup. anda boleh periksa kalender diruangan bawah laman ini. Pastikan anda dapatkan tarikh paling hampir dengan hari raya supaya anda tidak perlu simpan stok dan penuhkan peti ais anda. 

Penghantaran bermula RM5-15/alamat. Kos ini adalah bayaran yang kami berjaya runding daripada pemandu-pemandu grab yang terkesan, bukannya cas daripada kami. Kami tidak dapat sebarang keuntungan daripada ini. Anggaplah kos ini kos penat lelah anda uruskan sendiri sekiranya anda ke Pasar. Sokonglah pemandu-pemandu ini. 

Tarikh Hari Raya : 13 May 2021 (Khamis) 

Tarikh Penghantaran : bermula 6hb - 11 hb (sila pilih slot anda) siapa cepat dia dapat terhad 50 slot sehari

p/s : Laman utama ommafoody.com akan berhenti menerima order 1 minggu sebelum raya disebabkan masalah sesak,tiada stok dan kenaikkan harga di pasar setiap tahun.

Oleh sebab itu, anda perlu membuat pre -order di laman ini. 

SELAMAT MEMBELI BELAH

This form uses Payment Gateway(s):